Choose language:
  • Current language nl
  • fr

Meimaand sportmaand

19 mrt 2021

Maak van mei een echte sportmaand! 

Laten we allemaal samen van mei een sportmaand te maken. Als elk bedrijf één sportieve activiteit organiseert, krijgen we duizenden mensen in beweging. Hoe je beweegt, kies je zelf. Van estafetteloop rond de bedrijfsgebouwen tot pilates in het park: hoe creatiever, hoe liever!  

Weet je welke activiteit je wil organiseren met je bedrijf? Laat deze dan registreren op deze site door een mailtje te sturen naar onze webmaster

Gluren bij de buren 

Bewegen wordt des te leuker met een portie gezonde competitiedrang. Hoe meer jouw bedrijf beweegt, hoe scherper die eerste plaats in het klassement in zicht komt. Motiveer dus zoveel mogelijk medewerkers om deel te nemen aan jouw activiteit.  

Wie een Garmin- of Strava-account heeft, kan die zelfs koppelen aan zijn of haar Gusto-account. Zo kan je in een gezellige sfeer je prestaties vergelijken met die van je collega’s. En je wilt toch ook dat jouw bedrijf hoger scoort dan de concullega’s aan de overkant van de straat? 

Samen solidair 

We moeten dan misschien nog steeds fysiek afstand houden, maar door samen naar een gemeenschappelijk doel te streven, komen we toch weer wat dichter bij elkaar. 

Wil je helemaal gaan voor het gemeenschapsgevoel? Kies dan misschien een goed doel uit om jullie rond te scharen. Wij steunen alvast Rikolto! 😊