Choose language:
  • Current language nl
  • fr

Capra trekt naar de zon

01 mei 2021 - 31 mei 2021
Capra bezoekt de collega’s in het Spaanse Sevilla. De zes medewerkers van de kaasproducent uit Halen proberen in mei om de afstand van 2100 km te overbruggen met de fiets of te voet. Een haalbare kaart als je hun track record op Gusto Sportivo ziet!

Bij Capra houden ze wel van een sportieve uitdaging. Ze waren dan ook het allereerste bedrijf om zich in te schrijven op Gusto Sportivo. Ze zijn het levende bewijs dat je met niet veel moet zijn om hoog te scoren in de ranking.

“Mijn collega's en ik vonden Gusto Sportivo een mooi initiatief en wij zijn direct beginnen meer en meer te sporten. Bovendien willen onze collega’s in Spanje en Frankrijk graag meedoen! Gusto Sportivo brengt ons dichter bij elkaar.”

Gertjan Wuestenbergs
2 hommes avec 2 charlottes en train de rire

Capra is een onderdeel van de Franse groep Eurial. Net zoals het kaasbedrijf Fromandal in het Spaanse Lebrija (Sevilla). We gaan met zes proberen de afstand Capra (Halen) - Fromandal (Sevilla) te overbruggen. Dat is zo’n 2100km. Als we daarin slagen, kunnen we op de terugweg misschien nog eens langsgaan bij onze vele Franse collega’s. Ook daar hebben ze lekkere kaasjes om energie bij te tanken!

Klik hier om te zien wat er elders op het programma staat.