Choose language:
  • Current language nl
  • fr

De lekkerste sector beweegt 

Gusto Sportivo biedt werknemers uit de voedingsindustrie een plaatsje om hun passie voor sport en beweging te delen. Log in, nodig je collega's uit, vorm samen een team om iedereen de fun van beweging en sport te laten ervaren.  

Koppel je Strava of Garmin-account, of geef gewoon je prestaties in, en bereid je samen voor op een sportief evenement.   

 

Zij sporten samen

De #foodheroes van deze bedrijven gaan de uitdaging aan. 

Maar liefst 75 Milcobel-collega's maakten van november hun sportmaand. Samen legden ze een indrukwekkende 17.165 km af in één maand tijd. Hun geheim? Samenhorigheid en competitiedrive!

Iedereen sport mee bij Milcobel

Libeert stelde zich tot doel om tijdens mei en juni 6.400 km te overbruggen, oftewel: de afstand tot de cacaoboeren waar het bedrijf mee samenwerkt in Ivoorkust.

Sport verbindt bij Libeert

We mochten de Milcobel-collega's nog maar net verwelkomen op Gusto Sportivo, maar ze laten er geen gras over groeien. 16 (!) ploegen van elk vijf sporters leggen in november 1.333 km af ten voordele van Rikolto. Afsluiten doen ze eind november met hun jaarlijkse Milcobel Run.

De vliegende start van Milcobel

Solidaire foodheroes 

Rikolto helpt een groeiende wereldbevolking om zich op een duurzame wijze te voeden. 

Fevia en Alimento willen daar graag bij helpen. Want als #foodheroes zijn we solidair met zij die het minder goed hebben. Met Gusto Sportivo trekken we dan ook voluit de kaart van een solidaire en gezonde wereld.  

Wil jij ook je steentje bijdragen? Maak een steunpagina aan voor Rikolto en loop, wandel of fiets voor het goede doel. Want terwijl jij werkt aan een betere conditie, ijvert Rikolto voor een betere wereld. 

De lekkerste sector in beweging

Samen fietsen, lopen en sporten we elke dag naar nieuwe hoogtepunten. 

Op naar de top

Nog even een tandje bijsteken en wie weet staat volgende week jouw bedrijf in de top 5!

Doe jij ook mee?

Competitiebeest of recreant. Gusto Sportivo is er voor iedereen!

Veelgestelde vragen