Choose language:
  • Current language nl
  • fr

De lekkerste sector beweegt 

Gusto Sportivo biedt werknemers uit de voedingsindustrie een plaatsje om hun passie voor sport en beweging te delen. Log in, nodig je collega's uit, vorm samen een team om iedereen de fun van beweging en sport te laten ervaren.  

Koppel je Strava of Garmin-account, of geef gewoon je prestaties in, en bereid je samen voor op een sportief evenement.   

 

Zij sporten samen

De #foodheroes van deze bedrijven gaan de uitdaging aan. 

Libeert gaat haar cacaoboeren in Ivoorkust en ook de Cunina kinderen opzoeken. Samen overbruggen ze de 6400 km afstand tussen zichzelf en Ivoorkust doorheen mei en juni. 

Libeert bezoekt Ivoorkust

In mei gaan alle Paulig-collega’s in België de uitdaging aan om 40.000 kilometer te verzamelen door te wandelen, lopen en fietsen. Als dat niet Poco Loco is!

Paulig gaat de wereld rond

Koekjesfabrikant Poppies is van plan om in mei al haar Europese vestigingen op sportieve wijze te verenigen. Ze stellen zich als doel om de afstand tussen hun verschillende vestigingen in 7 verschillende landen te overbruggen!

Poppies doorkruist Europa

Een gezond lichaam mag wel wat kosten, denken ze bij Manna. En om dat te staven sponsort de sauzenproducent de Cliniclowns. Voor elke 1000 punten op Gusto Sportivo schenken ze maar liefst 100€.

Manna sana in corpore sano
Un groupe de salariés des sauces Manna prend la pose après un match de sport.

Capra bezoekt de collega’s in het Spaanse Sevilla. De zes medewerkers van de kaasproducent uit Halen proberen in mei om de afstand van 2100 km te overbruggen met de fiets of te voet. Een haalbare kaart als je hun trackrecord op Gusto Sportivo ziet!

Capra trekt naar de zon
carte de l'europe différentes entreprises industrie alimentaire

 

Solidaire foodheroes

Rikolto helpt een groeiende wereldbevolking om zich op een duurzame wijze te voeden.

Fevia en Alimento willen daar graag bij helpen. Want als #foodheroes zijn we solidair met zij die het minder goed hebben. Met Gusto Sportivo trekken we dan ook voluit de kaart van een solidaire en gezonde wereld. 

Wil jij ook je steentje bijdragen? Maak een steunpagina aan voor Rikolto en loop, wandel of fiets voor het goede doel. Want terwijl jij werkt aan een betere conditie, ijvert Rikolto voor een betere wereld. 

  

De lekkerste sector in beweging

Samen fietsen, lopen en sporten we elke dag naar nieuwe hoogtepunten. 

Op naar de top

Nog even een tandje bijsteken en wie weet staat volgende week jouw bedrijf in de top 5!

Doe jij ook mee?

Competitiebeest of recreant. Gusto Sportivo is er voor iedereen!

Veelgestelde vragen