Choose language:
  • Current language nl
  • fr

Met de sector rond de wereld voor goed eten!

01 nov 2021 - 01 dec 2021
Wij dagen jouw organisatie uit om samen met de collega’s te bewegen voor goed eten. Als 30 teams elk 1.333 km afleggen, gaan we samen met de sector de wereld rond. We vertrekken in november, ga je mee?

Steun onze teams en Rikolto

Ik steun!

Sport mee en sponsor Rikolto 

Wij dagen jouw organisatie uit om samen met de collega’s te bewegen voor goed eten. Als 30 teams elk 1.333 km afleggen, gaan we in november samen met de sector de wereld rond.

Sponsor elke afgelegde kilometer met 1 euro voor Rikolto. Daarmee kunnen we samen wereldwijd 60 jonge mensen in de voedingssector lanceren.  

Voor jonge mensen zoals Karina liggen de kansen niet voor het grijpen. Dankzij Rikolto kon Karina zich ontpoppen tot een getalenteerd koffieproever. Nu geeft ze zelf opleidingen en blijft ze verder groeien als specialiste in kwaliteitskoffie.

De uitdaging

Laat je hart zien. Zet je bedrijf op de kaart door €1.333 (of meer!) te sponsoren voor Rikolto.

Stel je team samen. Motiveer 5 medewerkers. November wordt hun sportmaand.

Bepaal je strategie. Samen gaan jullie 1.011 km fietsen, 211 km lopen en 111 km wandelen in 1 maand. Je kiest zelf wat je het liefste doet en hoe je de uitdaging onder elkaar verdeelt.

Klik op 'deelnemen' hierboven en je prestaties zullen automatisch geregistreerd worden vanaf de eerste dag van de maand.

Maak een steunpagina aan voor Rikolto. Stuur de link van jouw steunpagina door naar vrienden, familie en collega's. 

€ 1.333 voor 1.333 km, jullie kunnen dat! Meer mag natuurlijk ook 😉

Waarom?  

Omdat bewegen en goed eten twee handen op een goedgevulde buik zijn.

Omdat sporten verbindt. Een flinke portie teamspirit doet iedereen deugd.

Omdat jullie bedrijf en jullie team jonge mensen zo een toekomst bieden. 

Kunnen we op jullie rekenen?

Goed eten is een recht. Voor iedereen. Overal ter wereld.

Dat is de realiteit waar Rikolto (het vroegere Vredeseilanden) naar streeft. De voedingsindustrie draagt deze missie een warm hart toe. Daarom zetten we ons dit najaar met de hele sector in om Rikolto op sportieve wijze te steunen.

Vragen?

Heb je een vraag over de werking van de website, sponsoring, het samenstellen van een team … Contacteer gerust Rani, zij helpt je met veel plezier verder.

Rani Goelen

rani.goelen@alimento.be

0472 51 86 36