Choose language:
  • Current language nl
  • fr

De energie spat eraf bij The Belgian Chocolate Group

01 feb 2022

Sinds The Belgian lid is van onze Gusto Sportivo community kregen ze de sportieve smaak flink te pakken. Zoals het actieve voortrekkers betaamt gaan ze net een stapje verder om de bal rollende te houden: elke maand worden twee sportievelingen tot sportman en –vrouw gekroond.  

Met de fiets naar het werk 

Inge Dries, één van de trotse titeldragers, benadrukt dat een extra duwtje in de rug grote effecten kan hebben. “Ik wou al even meer gaan sporten en heb nu de motivatie gevonden om met de fiets naar het werk te gaan. Ik doe een uurtje over elke rit en voel me er echt goed bij.”   

Solidariteit met andere foodheroes 

Ook in november stelde The Belgian weer een enorme hoeveelheid teamspirit en energie tentoon. Met een groepje van 5 sporters legden ze een indrukwekkende 2.576 km af en haalden ze € 1.500 op voor Rikolto.Als voedingsindustrie moeten we onze collega’s in andere landen steunen,” vindt deelnemer Patrick. “Rikolto ligt me daarom nauw aan het hart, ik ben heel blij dat we ons steentje hebben kunnen bijdragen.”   

Gezond en gezellig 

Maar ook voor de sporters zelf zitten er grote voordelen aan hun inzet. “Sinds ik met Gusto Sportivo begon, ben ik al 7 kilo afgevallen!”, zo zegt Patrick. Het groepsgevoel tussen de collega’s blijkt een fantastisch duwtje in de rug te zijn. We praten er bijna elke dag over op het werk en vergelijken al lachend onze prestaties. Dat motiveert me om te blijven sporten, zo houd ik het veel makkelijker vol."