Choose language:
  • Current language nl
  • fr

Dimitri (Milcobel) doet mee aan Ironman 2022 in Zweden

15 feb 2022

Dimitri is hoofdmagazijnier Technische Dienst bij roomijsproducent Ysco, dochteronderneming van Milcobel. De liefde voor duursporten zit in zijn bloed, zegt hij.  

Hoe lang sport je al mee op Gusto Sportivo?  

Sinds november. De novemberuitdaging waarbij we met 5 mensen 1.333 km zouden afleggen sprak me meteen aan. Ik heb samen met mijn collega Luc Titeca de rest van de technische dienst er warm voor gemaakt en we hebben ons echt geamuseerd. 

Wat vind je leuk aan de community?  

Ik vind het een fantastisch initiatief. Zeker nu we door de gezondheidscrisis zo veel binnen zitten denk ik dat het heel belangrijk is om mensen aan het bewegen te krijgen.  

Hoe beweeg je het liefst? 

Ik heb altijd gevoetbald, maar ben zes jaar geleden beginnen trainen voor triathlons. Ik hou ervan om in competitie te gaan met mezelf. Ik ben nu 37 en blijf elk jaar vooruitgaan. Prachtig toch? 

Heb je een specifiek doel dat je wil behalen in 2022? 

Er staan al een aantal wedstrijden gepland doorheen heel Europa, maar het hoogtepunt zal de Iron Man triathlon in Zweden zijn. Daar train ik voor. 

Benieuwd naar de prestaties van andere foodheroes? Ontdek wat 2022 in petto heeft voor Carine (Aoste) en Marijn (Jules Destrooper).