Choose language:
  • Current language nl
  • fr

Iedereen sport mee bij Milcobel

13 jan 2022

Dat één vonkje energie een heel bedrijf warm kan krijgen hebben ze mogen merken bij Milcobel. Het nieuwste lid van onze Gusto-community ging met maar liefst 16 teams de uitdaging aan om van november een echte sportmaand te maken. Samen legden ze een indrukwekkende 17.165 km af in één maand tijd.  

Enthousiasme heeft een domino-effect 

“Eerst waren we met een paar sportieve voortrekkers, maar al snel volgden steeds meer collega’s. Het was echt een domino-effect dat zich verspreidde van bureau tot bureau, ook mensen die normaal minder sporten deden enthousiast mee”, zo zegt Kelly van Team Ysco.  

Wat maakt de collega’s van Milcobel zo enthousiast? De combinatie van samenhorigheidsgevoel en competitiedrive, volgens Kelly. We daagden elkaar uit en moedigden elkaar aan, zo bleven we gemotiveerd.” 

Een blijvend succes

Ook Liesbeth Willemsen, Wellbeing Manager bij Milcobel, is erg tevreden met het initiatief. “We zijn omvergeblazen door het enthousiasme en de inzet van onze medewerkers. Ook nu de uitdaging voorbij is schrijven er zich wekelijks mensen in voor Gusto Sportivo. Het leeft echt bij ons, we houden dit zeker vast!” 

Wij zijn alvast benieuwd wat de enthousiaste sporters van Milcobel nog meer in hun mars hebben. To be continued, dat is duidelijk.