Choose language:
  • Current language nl
  • fr

Mulder Natural Foods sport voor het goede doel en ter ere van overleden collega

19 jan 2023

Op 12 december organiseerden Mulder Natural Foods hun tweede editie van de Container Games ten voordele van De Warmste Week. Deze editie had voor het bedrijf een speciale betekenis want ze werd opgedragen aan collega en winnaar van de eerste editie Sam Vandendriessche. Hij kwam vorig jaar om het leven bij een verkeersongeluk. Drie dagen voordien had hij, als all round sporter, de Container Games gewonnen bij Mulder. De directie besloot de spelen opnieuw te organiseren en de wedstrijd om te dopen tot Sam's Memorial Cup. 

In totaal mocht het event rekenen op zo’n 140 deelnemers waaronder werknemers van Mulder, de brandweer van Roeselare en de collega’s van Maselis en Borlix. Ze konden meedoen aan de sporteditie met o.a. monkey bars, benchpress en fietsproef of aan de funeditie met activiteiten zoals darts, minigolf en basket.

Het inschrijvingsgeld voor de deelname aan de cup ging integraal naar De Warmste Week. Samen heeft Mulder Natural Foods zo het mooie bedrag van € 7500 verzameld voor het goede doel. Wat een mooi eerbetoon. Over food heroes gesproken …