Choose language:
  • Current language nl
  • fr

Poppies traint al voor het najaar

19 jul 2021

Er zit iets in de koekjes van Poppies. Iets wat tomeloze energie geeft. Sinds het bedrijf mee sport op Gusto Sportivo, geven zo’n 50 collega’s maandelijks het beste van zichzelf.  

Hans Stolk: lokale legende 

Eén van hen springt wel erg duidelijk in het oog. Hans Stolk verwierf in mei de status van lokale legende binnen Poppies. Sinds zijn eerste stappen – of beter gezegd: trappen –  op Gusto Sportivo in april fietste hij meer dan 4.000 km bij elkaar. Naast eeuwige roem bij zijn collega’s leverden zijn inspanningen hem ook een mand vol lekkers op.  

Actief is hij altijd geweest, maar het platform geeft hem toch een extra duwtje in de rug. “Zelf vind ik het leuk en inspirerend om ook op dit sport platform elke maand zo hoog mogelijk te eindigen. Toch schitterend dat er in onze sector zoveel mensen zijn die graag sporten, hé.” Wij hadden het niet beter kunnen zeggen.  

Doen we dit nog eens? 

Ook Griet Popelier zegt fier te zijn op het resultaat en het grote enthousiasme bij de medewerkers. “Ik kreeg reacties als ‘Heb je gezien dat we dit weekend op de eerste plaats stonden?’ en achteraf ‘Doen we dit nog eens’? Van andere bedrijven kreeg ik dan weer felicitaties dat we zo veel mensen in beweging kregen.” 

“We willen het positieve effect graag verderzetten en maken ons al klaar voor een nieuwe uitdaging in september. Zo bereiden we ons met Gusto Sportivo voor op onze Poppies’Run in november.”  

To be continued, dat is duidelijk.  

Poppies