Choose language:
  • Current language nl
  • fr

Sport mee in mei

Bij Gusto Sportivo dragen we “een gezonde geest in een gezond lichaam” hoog in het vaandel. Wij zijn er rotsvast van overtuigd dat beweging daar enorm aan kan bijdragen.

Daarom willen wij al onze food heroes aan het sporten krijgen en hebben we mei omgedoopt tot sportmaand. We dagen iedereen uit om in actie te schieten (of te blijven). 

Als elk bedrijf één sportieve activiteit organiseert, krijgen we duizenden mensen in beweging. Een wedstrijdje zakspringen, een estafetteloop, desk yoga tijdens de middagpauze …

Het doel = je collega’s en jezelf in beweging brengen.

Heb jij een idee voor een leuke activiteit met je bedrijf?  

Laat het ons weten!

Geen inspiratie? Bekijk hieronder wat andere organisaties ondernemen! 

  • Poppies Bakeries

Op 13 mei trotseert Poppies Bakeries het strand en de duinen tijdens de AG Coast Walk! Deze uitdagende wandeltocht van maar liefst 80 km loopt van De Panne naar Knokke-Heist. Wie het liever rustiger aan doet, kan ook kiezen voor kortere routes van 42, 25 of 10 km.

  • Inex

Naar jaarlijkse gewoonte fietst Inex mee met de 1000 kilometer voor Kom op tegen Kanker. Per team van 8 fietsers proberen ze zoveel mogelijk geld in te zamelen voor het goede doel. Doe mee en voer de strijd tegen kanker!

  • Rikolto

In de maand mei trekt Rikolto opnieuw zijn sportoutfit aan om te werken aan het recht op goed eten. Van je loopschoenen aantrekken tot je fietsbanden oppompen – samen willen we met z’n allen hollen en bollen voor volle kastrollen.

Iedereen verdient een gelijke toegang tot veilige en gezonde voeding. Van Lima tot Hanoi, van Arusha tot Anderlecht. Overal ter wereld moeten de kookpotten op de stoof kunnen staan met die goede ingrediënten. 

Sport samen met Rikolto in mei en werk mee aan die wereld via je fiets of je benen. Meer informatie volgt.

  • AM Norman

Wij begeleiden dagdagelijks voedingsbedrijven om kwalitatieve en voedselveilige producten op de markt te brengen. Dit aspect moet 24h op 24h gegarandeerd worden. 

Daarom willen wij, met onze AMNorman-adviseurs, 24h lang sporten en zoveel mogelijk km’s afleggen in deze 24h

Opnieuw willen we iedere collega de vrijheid laten om dit op de manier te doen waar hij zich het comfortabelste bij voelt, maar wij gaan wel motiveren om zoveel mogelijk sportievelingen mee op sleeptouw te nemen (familie, vrienden, kennissen, collega’s…)

  • Mulder Natural Foods

Op 10 juni nemen de collega’s van Mulder deel aan de loop- en wandelwedstrijd “Dwars door Beveren” waar het bedrijf hoofdsponsor van is. Ze willen hun medewerkers optimaal klaarstomen voor dit sportieve event, en daarom dagen ze hen al uit in de maand mei door deel te nemen aan onze challenge. Alle sporten worden toegelaten en de winnaar mag zich aan een beloning verwachten. To be continued.