Choose language:
  • Current language nl
  • fr

Iedereen sport mee in mei

15 mrt 2022

Bij Gusto Sportivo is de meimaand de sportmaand bij uitstek. Daarom dagen we jouw bedrijf uit om met een sportieve actie je medewerkers in beweging te krijgen. Als elk bedrijf iets organiseert, krijgen we duizenden mensen aan het sporten. 

Sportmaand

We nodigen alle bedrijven uit om in mei een sportactiviteit te organiseren. Je kiest zelf hoe je die invult en hoe moeilijk die is: een wandeling tijdens de middagpauze, een estafetteloop rond de bedrijfsgebouwen, in team de afstand tussen de verschillende vestigingen bijeenfietsen … 

Het maakt niet uit zolang het jouw mensen motiveert om mee te doen! Zie hier wat Paulig en Capra vorig jaar deden.

Fun

Een beetje beweging is gewoon fijn! Samen sporten zorgt voor een goede sfeer en verbetert de teamspirit binnen je bedrijf. Geef je activiteit door aan Gusto Sportivo en dan kan jouw team het resultaat live volgen op een eigen activiteitenpagina.

Steun een goed doel

Met Gusto Sportivo trekken we voluit de kaart van een solidaire en gezonde wereld. Daarom steunen we ook dit jaar Rikolto en hun campagne ‘Goed sporten voor goed eten’. 

Wil jij ook je steentje bijdragen? Dat kan! Steun je liever een ander goed doel? Dat kan uiteraard ook 😊

Rikolto-sportweekend

We sluiten de meimaand sportief en feestelijk af. Rikolto organiseert in het laatste weekend van mei twee spetterende sportfestijnen in Leuven (28 mei) en Kortrijk (29 mei). Wandelaars, fietsers en lopers kunnen er kiezen uit lange en korte trajecten. Na de sportieve inspanningen kan je genieten van de gezellige sfeer in de Rikolto-bar. 

Interesse?

Contacteer Herbert of Ivo voor meer informatie en hou alvast zaterdag 28 mei (Leuven) en zondag 29 mei (Kortrijk) vrij in je agenda.